[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
4 oktober, 2023

Når teknologien er her, hvorfor bruges den så ikke af Kommunerne i kampen mod COVID-19?

COVID-19 har været hverdag længe og vil formentlig forblive det længe endnu. Det har andre lande indset og udvikler derfor langsigtet teknologi for at undgå gentagen brug af de indgribende nedlukningsrestriktioner. Det bør Danmark og især de Danske kommuner også gøre, men de er tilbageholdende.

Smittetallene er rekordhøje, og den nye coronavariant omikron har skabt fornyet usikkerhed om pandemiens fremtid. Vi skal igen bære mundbind, spritte af og stå i lange testkøer.

Situationen er dog en anden nu end sidste vinter. Det er snart et år siden, den første dansker fik et vaccinationsstik mod COVID-19, og internationalt ved vi meget mere om virussen.

Alligevel kommer de samme restriktioner nu tilbage for at inddæmme smitten.

Det

HOV!

Du skal logge ind eller oprette en profil for at læse indlægget.

Klik her hvis du har glemt dit brugernavn eller kodeord

Bliv en del af kommunalt.dk og opret en profil her.

Andre indlæg

Hærvejen i international klasse

VIBORG: Stiftende generalforsamling: Foreningen Udvikling Hærvejen danner en ny forening med samme navn, og opgraderer det tværkommunale samarbejde. Repræsentantskabet kommer således til at bestå af

Læs mere »
kommunalt.dk

Praktik i Tyskland

Udvalgsformand vil arbejde for bedre muligheder for praktik i Tyskland Beskæftigelsesudvalget i Guldborgsund Kommune var på deres senest møde på besøg hos Femern Bælt Uddannelseskontor

Læs mere »
kommunaltdk logo
Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyheder om salg til kommuner.