[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
19 juli, 2024

Rådmand vil have flere penge til klimatilpasninger

Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø mener, at byrådet må intensivere indsatsen for at mindske skaderne fra oversvømmelser i fremtiden. Det skal blandt andet ske ved at afsætte flere penge til en ny engsø samt til at forebygge oversvømmelser af kommunens vigtigste veje.

Den nuværende situation med nedbør i hidtil uset omfang har gjort det klart, at der skal investeres yderligere i klimatilpasninger, hvis Aarhus  skal rustes til at klare kommende hændelser med voldsomt vejr og oversvømmelse med store omkostninger til følge.

Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø, Aarhus Kommune, vil derfor arbejde for, at byrådet sætter klimatilpasninger

HOV!

Du skal logge ind eller oprette en profil for at læse indlægget.

Klik her hvis du har glemt dit brugernavn eller kodeord

Bliv en del af kommunalt.dk og opret en profil her.

Del indlægget

Andre indlæg

Coronadebat for unge landet over

Unge inviteres til landsdækkende corona-debat 19. april 2021 Samtlige af landets studerende på ungdomsuddannelser og i folkeskolens udskoling er inviteret til onlinedebat om trivsel under

Læs mere »

Forlig i sag om folkeskole

Institut for Menneskerettigheder og Herning Kommune har indgået en aftale, som betyder, at sagen om opdelingen af Herningsholmskolen ikke kommer for Ligebehandlingsnævnet.

Læs mere »
kommunaltdk logo
Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyheder om salg til kommuner.