[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
4 oktober, 2023

Hvem holder Ishøj grøn?

Efter et års pause er Ishøj Kommune igen klar til at uddele den traditionsrige Klima- og Miljøpris, som i år skal gå til en person eller virksomhed, der gør noget særligt for det grønne.

 

Kender du en person, forening eller virksomhed, som gør en aktiv indsat for at gøre Ishøjs naturlige omgivelser grønnere? Så har du nu mulighed for at indstille vedkommende til Ishøj Kommunes Klima- og Miljøpris 2021.

Ishøj Kommune er nemlig igen klar til at uddele den traditionsrige pris, og derfor opfordrer Ishøjs grønne råd, Grønt Råd, at byens borgere kommer med kandidater senest den 1. maj 2021.

For at komme i betragtning kan man eksempelvis have fokus på:

  • Hvad man spiser (mere bæredygtig kost, lokale råvarer,
    HOV!

    Du skal logge ind eller oprette en profil for at læse indlægget.

    Klik her hvis du har glemt dit brugernavn eller kodeord

    Bliv en del af kommunalt.dk og opret en profil her.

Del indlægget

Andre indlæg

Så er det Sakura-tid igen

I ÅR ÅBNER KIRSEBÆRALLÉEN Ensretning, kø med afstand, adfærdsguider og et nyt gå-klik-gå-koncept. I denne uge åbner kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård på en anderledes og coronavenlig facon. Anbefalingerne skal følges, ellers risikerer

Læs mere »

Nye almene boliger på vej i Valby

Kulbanekvarteret kan snart få både flere almene boliger og en tryggere og mere cykelvenlig forbindelsesvej til Grønttorvsområdet.  Der kan være op til 11.000 kvm nybyggede, almene

Læs mere »
kommunaltdk logo
Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyheder om salg til kommuner.