[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
5 oktober, 2023

Gør din bolig klimavenlig og spar penge

2.255 stykker

Så mange oliefyr opvarmer stadig husene i Ringkøbing-Skjern Kommune, der ellers allerede i 2008 nedsatte et Energiråd og politisk vedtog en energistrategi, der skal gøre kommunen mere grøn.

Fossile brændsler som f.eks. olie i opvarmningen er med til at spænde ben for de bestræbelser. Og derfor er et af målene i kommunens energistrategi 2021-23 da også at få udfaset de sidste oliefyr i private boliger og erstattet dem med en mere klimavenlig varmekilde.

Stor tilskudspulje

Også på statsligt plan arbejdes der for at udfase de klimabelastende oliefyr, og bl.a. til det formål åbner Energistyrelsen i første kvartal i år for endnu en tilskudspulje på hele 675 mio. kr. som private kan søge til energirenoveringer af private hjem.

HOV!

Du skal logge ind eller oprette en profil for at læse indlægget.

Klik her hvis du har glemt dit brugernavn eller kodeord

Bliv en del af kommunalt.dk og opret en profil her.

Del indlægget

Andre indlæg

Nye gågader i København

De kommende fire måneder er parkeringen fjernet i fem kendte gader i Indre By som en del af en forsøgsordning, der skal tilgodese hverdagslivet, cyklister

Læs mere »

Elcyklens potentiale

Populær pedaltransport Elcyklerne suser rundt derude, og det er ikke kun i andre europæiske lande, at el-cyklen fører sig frem. Det samme billede tegner sig

Læs mere »
kommunaltdk logo
Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyheder om salg til kommuner.