[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
19 juli, 2024

Fodboldstadion, arresthus eller hotellejligheder

Rift om de attraktive grunde i Kildedal

Politikerne får i løbet af foråret 2020 til opgave at vælge mellem tre vidt forskellige projekter. Skal der ligge et Arresthus? Skal Christian Eriksen brillere på et nyt stort træningsanlæg til DBUs landshold? Skal der være hotel, erhverv og boliger?

2020 bliver et meget spændende år for Egedal Kommune. Kommunen skal nemlig tage stilling til hvad der i fremtiden, skal ske med området ved Kildedal Nord, dvs. nord for stationen. Aktuelt er kommunen i dialog med tre forskellige parter, der alle har udset sig området til at udvikle forretningen. Det lægger et pres på politikerne for at vælge det projekt, der giver mest værdi for kommunen, men er enormt positivt for kommunen der gerne vil være attraktiv for investeringer.

HOV!

Du skal logge ind eller oprette en profil for at læse indlægget.

Klik her hvis du har glemt dit brugernavn eller kodeord

Bliv en del af kommunalt.dk og opret en profil her.

Del indlægget

Andre indlæg

Så er det Sakura-tid igen

I ÅR ÅBNER KIRSEBÆRALLÉEN Ensretning, kø med afstand, adfærdsguider og et nyt gå-klik-gå-koncept. I denne uge åbner kirsebæralléen på Bispebjerg Kirkegård på en anderledes og coronavenlig facon. Anbefalingerne skal følges, ellers risikerer

Læs mere »

Københavns kommune har kontaktet regeringen

Kulturborgmester til regeringen: Fremryk genåbning af daghøjskoler Københavns kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) opfordrer kulturminister Joy Mogensen til at rykke daghøjskolerne frem i genåbningskøen.

Læs mere »
kommunaltdk logo
Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyheder om salg til kommuner.