[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
19 juli, 2024

Københavns Kommune vil hjælpe corona-ramte virksomheder

For at give corona-ramte københavnske virksomheder en økonomisk håndsrækning, vil kommunen fremrykke sin betaling af regninger.

 

Københavns overborgmester Frank Jensen (S) beder nu kommunens økonomiudvalg om at godkende, at kommunen skal fremrykke betalingen af sine regninger. Det sker for at give firmaer, der er presset af den manglende aktivitet i kølvandet af corona-truslen, en økonomisk hjælp.

 

“Vi ved, at københavnske virksomheder er trængt af, at samfundet er ved at gå i dvale. Det kan ramme hårdt og særligt mindre virksomheder vil være sårbare over for den opbremsning, der sker i økonomien. Derfor skal vi som kommune gøre, hvad vi kan for at hjælpe – og her har vi mulighed

HOV!

Du skal logge ind eller oprette en profil for at læse indlægget.

Klik her hvis du har glemt dit brugernavn eller kodeord

Bliv en del af kommunalt.dk og opret en profil her.

Del indlægget

Andre indlæg

Københavns kommune har kontaktet regeringen

Kulturborgmester til regeringen: Fremryk genåbning af daghøjskoler Københavns kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde (Å) opfordrer kulturminister Joy Mogensen til at rykke daghøjskolerne frem i genåbningskøen.

Læs mere »
kommunalt.dk

Praktik i Tyskland

Udvalgsformand vil arbejde for bedre muligheder for praktik i Tyskland Beskæftigelsesudvalget i Guldborgsund Kommune var på deres senest møde på besøg hos Femern Bælt Uddannelseskontor

Læs mere »
kommunaltdk logo
Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyheder om salg til kommuner.