[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
5 oktober, 2023

Grønnere busser i Ringkøbing-Skjern Kommune

Første kommune i landet

Når busserne i Ringkøbing-Skjern Kommune fra sommer skal tankes, bliver det med det grønne biodieselprodukt HVO som brændstof. Ved at erstatte almindeligt diesel med HVO biodiesel, reducerer Ringkøbing-Skjern Kommune sin årlige CO2 udledning med godt 600 ton.

Dermed bliver Ringkøbing-Skjern den første kommune i landet til at udskifte fossilt brændstof i hele den busdrevne kollektive trafik med det miljøvenlige alternativ.

Dét står klart, efter at Ringkøbing-Skjern Kommune – i samarbejde med trafikselskabet Midttrafik – har forhandlet sig frem til en ny – og bedre – aftale omkring udbud af kommunens lokale ruter og skolebusser på sammenlagt 861.000 km kørsel årligt.

 

– Vi er de

HOV!

Du skal logge ind eller oprette en profil for at læse indlægget.

Klik her hvis du har glemt dit brugernavn eller kodeord

Bliv en del af kommunalt.dk og opret en profil her.

Del indlægget

Andre indlæg

Byrådet gør midtvejs-status

Tre strategiske målsætninger På de to år er der udarbejdet konstitueringsaftale, planstrategi, kommuneplan, udvalgsstrategier og 2 budgetaftaler. Samtidig har alle udvalg og byråd til sammen

Læs mere »

Furesø søger klimafamilier

Hvor grøn er din familie? Hvor stort et klimaaftryk sætter du i dagligdagen? Furesø Kommune søger ‘klimafamilier’, der er nysgerrige på at få kortlagt deres

Læs mere »
kommunaltdk logo
Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyheder om salg til kommuner.