[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
[notloggedin] [/notloggedin] [loggedin] [/loggedin]
5 oktober, 2023

Ansatte i Aarhus Kommune vil udvise øget fleksibilitet og smidighed

Corona-krisen betyder, at der i Aarhus Kommune kan blive behov for øget fleksibilitet og smidighed, herunder at nogle medarbejdere midlertidigt flyttes til andre opgaver i kritiske funktioner. Det er der nu en fælles forståelse mellem Aarhus Kommune og de faglige organisationer om. Den fælles forståelse er en opfølgning på sidste uges fælleserklæring fra KL og Forhandlingsfællesskabet om smidige løsninger i den nuværende situation med corona-virus.

Som det hedder i fælleserklæringen fra KL og Forhandlingsfællesskabet, er det vigtigt, at de kommunale opgaver fortsat varetages for at sikre, at samfundet som et hele kommer bedst muligt igennem den ekstraordinære situation.

I tråd med det er Den

HOV!

Du skal logge ind eller oprette en profil for at læse indlægget.

Klik her hvis du har glemt dit brugernavn eller kodeord

Bliv en del af kommunalt.dk og opret en profil her.

Del indlægget

Andre indlæg

Egedal ærgerlig over økonomiaftale

I Egedal er borgmester Karsten Søndergaard rigtig ærgerlig over årets økonomiaftale mellem KL og Regeringen. Regeringens manglende vilje til reelle forhandlinger efterlader kommunerne med store

Læs mere »

Stadig flere ledige i Odense

Coronaen har været hård for ledigheden i Odense De nyeste ledighedstal fra Danmarks Statistik viser, at den sæsonkorrigerede ledighed i februar 2021 er 5.377 fuldtidspersoner.

Læs mere »

Mere sved i Herning

Bevæg Dig For Livet er navnet på det projekt, Herning Kommune samarbejder med DGI og DIF, Danmarks Idrætsforbund, om. Tirsdag blev aftalen mellem parterne underskrevet. Flere

Læs mere »
kommunaltdk logo
Tilmeld vores nyhedsbrev og få nyheder om salg til kommuner.