Om kommunalt.dk

Kommunalt.dk er stedet, hvor man som privat virksomhed finder information om, hvordan man kan komme ind og blive leverandør til kommuner i Danmark. Uanset om du lige er startet med at sælge til det offentlige eller har gjort det i mange år, så får du uvurderlig viden om det kommunale marked.

Kommunalt.dk er en del af Influenter A/S. Kommunalt.dk er Influenters forum for rådgivning til virksomheder med interesse i salg til de 98 danske kommuner. Kommunalt.dk tilbyder både fri information på hjemmesiden til virksomhederne samt bl.a. webinarer og tilbyder også konsulentrådgivning målrettet mod virksomheders salg til kommuner.

Kommunalt.dk – viden som du ikke finder andre steder

Hvordan får du adgang?

Opret dig her og få adgang til Kommunalt.dk 

Hvem er vi? Mød profilerne.

Henrik Hahn-Nissen

CEO, Chefredaktør

Henrik har grundlagt flere virksomheder og startede sin første virksomhed som 14-årig. Gennem sit professionelle liv har Henrik opbygget en solid forretningsforståelse; han har selv stået med de fleste udfordringer og har selv gennem årene begået de fleste begynderfejl, som erhvervsdrivende kan begå. Hans eminente forretningsforståelse gør, at Henrik kan sætte sig ind i kundens situation og omsætte deres udfordringer i en politisk kontekst. Henriks baggrund gør ham til en stærk sparringspartner for kunder, der ønsker at udvikle deres forretninger. 

Med sit engagement og store passion inden for politik samt innovative tilgang til opgaver kan Henrik åbne døre for virksomheder, der ønsker taletid hos de relevante beslutningstagere.

Dorthe la Cour

Senior Rådgiver

Dorthe la Cour er uddannet jurist og journalist og har derudover mange års erfaring inden for dansk lokal- og regionalpolitik. Hun har arbejdet i produktionsvirksomheder, interesseorganisationer, på universiteter og hos rådgivende virksomheder. Med mere end 20 år i politik har hun haft mulighed for at arbejde med alle aspekter af offentlig forvaltning.

Hun har desuden siddet i adskillige bestyrelser heriblandt Vestforbrændingen og Mødrehjælpen. En kombination af erfaring og engagement gør Dorthe til en enestående kandidat til at rådgive virksomheder, der ønsker at sælge til det offentlige.

Jacob Lund

Senior Rådgiver

Jacob Lund har haft kommunikation, strategi og politisk interessevaretagelse som omdrejningspunkter i hele sit professionelle liv. Han har mange gange løst opgaver for virksomheder og organisationer, som enten ville have adgang til det offentlige marked, eller som havde brug for at få ændret love og regler.

Jacob har evnen at kunne læse sig ind i kundernes virkelighed og så oversætte deres udfordringer, så politikerne kan forstå det. Han kan også finde den løsning, der binder en kunde og en politiker sammen.

Gitte Davidsen

Senior Rådgiver

Gitte Davidsen er uddannet ingeniør samt bachelor i biologi fra Syddansk Universitet. Gitte har særligt fokus på arbejdsområderne bæredygtighed, grøn omstilling og mobilitet.

Hun har stærke personlige og faglige kompetencer – både fra det private erhvervsliv blandt andet som Vice President Miljø- og energikoordinator i verdens største insulinfabrik, Novo Nordisk A/S Kalundborg, fra det offentlige og som selvstændig med egen virksomhed.

Ulla Agerskov

Senior Rådgiver

Ulla har været ansat i flere danske kommuner, de sidste 15 år som direktør. Hun har en bred erfaring inden for de fleste kommunale opgaveområder, herunder en stor viden og erfaring inden for ledelse, styring, organisation, udviklings- og forandringsprocesser, politiske beslutningsprocesser og den kommunale sektors samarbejde med private virksomheder.

Ulla har i kraft af sin lange kommunale karriere et solidt netværk i den kommunale verden, og hun kan bistå virksomheder med viden om, hvordan den kommunale forvaltning og politiske organisation arbejder.

Bente Abildstrøm

Senior Rådgiver

Bente har samlet mere end 30 års ledelseserfaring fra kommunale, amtskommunale, statslige og semioffentlige ansættelser som kommunaldirektør, HR chef og administrationschef.

Hun har senest været administrationschef på Statens Institut for Folkesundhed under Syddansk Universitet. I sine øvrige ansættelser har hun bl.a. deltaget i fastlæggelse og implementering af strategi og mål. Hun har desuden haft ansvar for styring af projekter vedr. organisationsudvikling og forandringsledelse. Stillingerne som administrationschef har bl.a. omfattet ansvar for virksomhedens økonomi, HR, IT og jura (udbud og kontrakter).

Bente har altid haft fokus på, at administrative enheder effektivt og smidigt skal understøtte virksomhedernes kerneområder.

Tom Carstensen

Senior Rådgiver

Tom Carstensen er kommunikationskonsulent, medietræner og lobbyist, og har et stort netværk i den politiske verden både i Danmark og i udlandet. Han har en baggrund som journalist igennem næsten tyve år, hvoraf de sidste 13 år har været som selvstændig for blandt andet P1 Orientering, DR2, BBC, Rigsadvokaten og mange andre.

Tom Carstensen tilbyder medietræning, der forbereder dig på at skulle tale med journalister. Dette foregår i samarbejde med Thomas Sjørup og tilsammen har de mere end 40 års erfaring fra mediebranchen og har i en lang årrække stået for medietræning af landets nyuddannede offentlige anklagere for Rigsadvokaten.

Sebastian Mesterton Graae

Art Director

Sebastian er uddannet multimediedesigner og har siden 2007 arbejdet som grafisk designer for blandt andet H. Lundbeck A/S og senest Above & Beyond Group. Stærk i grafiske tankegange, visuel branding og kommunikation, layout, point-of-sale materialer, logoer og farver. Hertil kommer udarbejdelse af reklamemateriale som plakater, flyers, roll-ups, visitkort, brochurer og hand-outs. 

Han er en dygtig visuel kommunikator, der kan forenkle og optimere budskaber i både layout og tekst. 

Anne-Sofie Zonkjer

Head of Communication, Skribent

Anne-Sofie kommer fra Politikerkanalen, hvor hun som Marketingchef stod for planlægning, fremdrift og daglig drift, styrede kampagner, nyhedsbreve, sociale medier, lavede interviews og producerede podcast.

Før dette arbejdede hun som projektleder, hvor hun vedligeholdte hjemmesider, rådgav kunder, lavede tekster både til annoncer og hjemmesider. Opsatte kampagner på sociale medier(tekst, opsætning, målgruppe, budget osv.), og var projektleder på flere større web-løsninger for kunder, GDPR-ansvarlig, og holdte foredrag for kunder mm.

Gennem årene har Anne-Sofie vist at hun er løsningsorienteret, og har en bred erfaring inden for skriftlig, mundtlig og visuel kommunikation, kort sagt alt der kommer ind over en kommunikationsafdelings bord.